Skip to main content

Hi, dit is Jann's

Oftewel… Janneke, designer en eigenaar van Jann’s branding & design (opgericht in 2008). Nadat ik jaren met veel plezier werkzaam ben geweest voor grote corporates werk ik nu al een paar jaar full-time voor mezelf.

Ik ben gek op m’n vak, wil creëren en absorbeer alles wat met vorm, kleur en compositie te maken heeft. ‘Design-junkie’ pur sang. Geboren met een stift, potlood of een kwast in m’n hand. Als designer werk ik heel intuïtief en daardoor kan ik goed aanvoelen waar een merk of een bedrijf naar op zoek is en welk verhaal ze willen vertellen. Altijd zoekende naar de balans én het juiste gevoel…

En dat doen we samen. Door mét de opdrachtgever het creatieve proces aan te gaan komen we tot een sterk ontwerp. Het is tenslotte jullie verhaal. Korte lijnen, sparringsmomenten en tussendoor terugkoppelen, zo komen we samen tot het beste resultaat.

Nieuwsgierig?
Neem contact op
De juiste snaar...

Designs waar mensen blij van worden en waar we de juiste snaar mee weten te raken, dat is waar we het voor doen. Wat is je boodschap, wie is je doelgroep, welk gevoel wil je teweegbrengen en hoe moet dat eruit zien? Samen gaan we dit ontrafelen en Jann’s geeft vorm aan het verhaal.

Met ons team van vaste samenwerkingspartners kunnen we alle disciplines aanbieden en zo kleine, maar ook grote projecten tot een passend verhaal maken. Dit alles vindt plaats in een informele setting. Want zo zijn we zelf ook.

Nieuwsgierig?
Neem contact op